Kinderen

Kindertheatervoorstelling: “De verhalenvertelster”
Na schooltijd even langs “Kunst&Koffie” om de verhalenvertelster te horen. Elke keer een nieuw verhaal waar je in kunt duiken en wat je helemaal mee beleeft.
De verhalenvertelster komt straks ook in de schoolvakanties langs. Er zijn verschillende verhalen voor verschillende leeftijden tot 12 jaar.
Let op de agenda van deze website en geef je straks op. Kosten 2 euro per keer.
Poppentheater
We zijn in overleg met een poppentheater om in Kunst&Koffie te komen spelen voor de kinderen uit de wijk. Let op de agenda van deze website.
Start in augustus of september.
Zelf toneel spelen
Heb je genoeg fantasie om zelf een verhaal te maken om op het toneel te spelen voor je vrienden?  Neem dan contact op met Kunst&Koffie. Dan maken we tijd en ruimte voor je en regelen we een regisseur die je op weg helpt.
Voorlezen voor anderstaligen
Kinderen met een taalachterstand kunnen bij Kunst&Koffie achter de gesloten toneelgordijnen komen luisteren naar verhalen die worden voorgelezen. Veilig tegen de kussens op het zachte tapijt met een knuffel in je armen luisteren naar een mooi verhaal. Vanaf 4 jaar en afgestemd op de specifieke leeftijdsgroep. In overleg met de scholen uit de wijk. Gratis toegankelijk.
0
    0
    Je mandje
    Mandje is leegVerder winkelen